REDESCOPERĂ-ȚI STRĂLUCIREA!

Descoperă noua colecție de produse Syoss Intense Plex pentru îngrijirea și colorarea părului. Formula de îngrijire a noilor produse are la bază tehnologia plex, care pătrunde adânc în firul de păr și ajută la restructurarea acestuia, oferindu-i un aspect sănătos și strălucitor. Noul balsam leave-in hrănește și repară intens. În plus, poate fi folosit în orice moment al zilei, atât pe părul umed (uscat cu prosopul), cât și pe părul uscat, iar părul tău va deveni mai rezistent la rupere.

Noua colecție de coloranți se prezintă în trei nuanțe noi, de o intensitate metalică, ce acoperă cu precizie de 100% firele albe.

Redescoperă-ți strălucirea alături de Syoss, care oferă produse pentru îngrijirea, colorarea și stilizarea părului pentru o rutină completă a părului. Iar dacă ai cumpărat minimum două produse Syoss pe același bon fiscal, te poți înscrie în promoție prin SMS la 1812 sau completând formularul de mai jos. Odată intrat în campanie, poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile aniversare Syoss:

  • 1 x smartphone iPhone 15
  • 1 x perie rotativă Babyliss
  • 15 x seturi de produse de îngrijire a părului Syoss Intense Plex (setul conține un șampon pentru restructurare, un balsam pentru îngrijire intensă, un tratament și un colorant)

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați regulamentul.

SYOSS, DE 15 ANI ÎN ROMÂNIA!
Fișier JPG/PNG de maxim 5MB